Team

Ons team

Bestuur Arnhem-Nijmegen

Regiolead Arnhem-Nijmegen

Jeroen van Ginneken

Als regiolead zorg ik voor alle zaken die als regio worden opgepakt, zoals de vulling van het bestuur, onboarding van nieuwe leden  en contacten met Volt Nederland.

Regiolead Arnhem-Nijmegen a.i.

Tineke Otter

Als regiolead zorg ik dat binnen het bestuur en de regio de waarde gedrevenheid van Volt terug te zien in. Dat is heel praktisch bij het onboarden van nieuwe leden, activiteiten in de regio en de contacten met Volt Nederland.

City Lead Arnhem

Niels Venselaar

Als City Lead Arnhem organiseer ik bijeenkomsten in en om de stad voor leden en niet-leden.

City Lead Nijmegen

Christine Mallon

Als City Lead Nijmegen bouw ik aan een mooie plek voor Volt in de stad. Help je mee bouwen?

Penningmeester

Jan Jensma

Als penningmeester zorg ik dat de financiën van de afdeling op orde blijven. Ik ben ook verantwoordelijk voor het overzien van de Volt merchandise en fundraising.

Secretaris

Max Luijendijk

Als secretaris ben ik bezig met interne bestuurstaken, zoals de mail en bestuur afspraken. Ook beheer ik de agenda  voor evenementen  en initiatieven.

Communicatie Lead

Vacature

Kandidatencommissie Arnhem-Nijmegen

Lid Kandidatencommissie

Angela Vos

Als kandidatencommissie helpen we de leden bepalen of mensen die zich melden als volksvertegenwoordiger of bestuurder geschikt zijn voor de functie.Lid Kandidatencommissie

Dolf Schellkens

Als kandidatencommissie helpen we de leden bepalen of mensen die zich melden als volksvertegenwoordiger of bestuurder geschikt zijn voor de functie.


Vertrouwenspersoon Arnhem-Nijmegen

Vertrouwenspersoon

Jan Aalbers


Je kunt mij benaderen als jij hebt ervaren dat een mede Volt-lid over jouw grenzen is gegaan. Denk aan (seksuele) intimidatie, pesten, discriminatie en agressie. Alles wat je met mij bespreekt is vertrouwelijk en ik neem nooit acties zonder jouw toestemming.


Je kunt me bereiken op jan.aalbers@volteuropa.org of  nul zes 53278096