VERKIEZINGSPROGRAMMA'S

Ons plan voor Arnhem-Nijmegen

Klik hier om meteen door te gaan naar het toegankelijke verkiezingsprogramma in begrijpelijke taal

Click here for our English Election Manifesto


Wij zijn de enige partij die met een Europese blik naar lokale kansen en uitdagingen kijkt. Volt haalt de beste voorbeelden uit Europa naar Nederland én de regio Arnhem-Nijmegen om praktische oplossingen voor lokale uitdagingen te vinden. Denk hierbij aan de Weense aanpak van het woningtekort - een succesvolle samenwerking tussen woningcorporaties, beleggers en overheid - of aan een sanctuary city als Barcelona, die vluchtelingen veilig opvangt.


Voor ons hoort politiek dicht bij de inwoners plaats te vinden. Wij willen inwoners zo veel mogelijk ruimte en ondersteuning bieden om eigen ideeën kenbaar te maken en uit te voeren. Daarom introduceren wij burgerfora.


Volt wil dat de woningmarkt eerlijker wordt. We willen betaalbaar bouwen en armoede terugdringen. Als het aan ons ligt, is elke gemeente in 2040 CO2-neutraal. Tien jaar eerder dan de Green New Deal voorstelt. We kiezen voor een toegankelijke, duurzame, sociale aanpak waarin elke Nederlander thuis is.


In Arnhem doen we dit met 2 verkozen gemeenteraadsleden. In Nijmegen en omliggende gemeentes doen we helaas nog niet mee. Hieronder zie je het verkiezingsprogramma voor Arnhem.


Verkiezingsprogramma Volt Arnhem Gemeenteraadsverkiezingen 2022: Nederlandse versie

VOLT_verkiezingsprogramma_2022_gemeente_Arnhem.pdf

Election Manifesto Volt Arnhem
Municipal elections 2022:
English version

VOLT VP EN progress.pdf

Verkiezingsprogramma Volt Arnhem Gemeenteraadsverkiezingen 2022:
Begrijpelijke Taal


VP in begrijpelijk taal.pdf